we zijn open vanaf 08:00

Meer kleuren dan de regenboog

Kunt u net die ene favoriete kleur verf niet vinden? Geen zorgen. Bij Decokay Lentelink in Hengevelde kunnen ruim 50.000 unieke kleuren verf speciaal voor u worden gemengd.

Naast het uitstekende huismerk van Decokay Lentelink in Hengevelde vindt u bij ons tevens binnenverf en buitenverf van alle topmerken, zoals Sikkens, Sigma, Wijzonol, Flexa en Histor.

Kleuren meten
Heeft u ergens een mooie kleur gezien? Neem een voorbeeld mee naar één van de vestigingen van Decokay Lentelink in Hengevelde, zodat onze computergestuurde verfmengmachines de kleur kunnen ‘opmeten’ en vervolgens de gewenste hoeveelheid voor u mengen. Gewoon terwijl u wacht!

Pallet van Van gogh
Kleur keuze
Mengmachine

assortiment

Of het nu gaat om lakverf, muurverf, krijtverf of andere verfsoorten. Bij Decokay Lentelink in Hengevelde ben je aan het juiste adres voor alle soorten verf en verfbenodigdheden.

Met de fraaie gordijnen van Decokay Lentelink in Hengevelde houdt u niet alleen de warmte binnen, maar zorgt u meteen voor een extra dosis sfeer in huis.

Bij Decokay Lentelink in Hengevelde maken we behangen graag zo eenvoudig mogelijk voor u. Daarom krijgt u bij aanschaf van behang altijd gratis een behangtafel te leen.

De vloer; u kunt er letterlijk niet omheen. De keuze voor een vloer is immers grotendeels bepalend voor de sfeer en stijl van uw interieur .

Bij Decokay Lentelink in Hengevelde vindt u zonwering van alle grote merken. Onder andere Luxaflex, Velux en Bécé zijn in ons assortiment vertegenwoordigd.

Zodra het warm weer wordt, heeft u er behoefte aan om de deuren en ramen wijd open te gooien. U wilt de zomer binnenlaten en de warmte voelen, zonder daarbij allemaal vervelende beestjes in huis te halen.